MKB

Het  MKB-energieloket spant zich in om ondernemers ten dienste te zijn die iets aan energiebesparing willen doen. Daarom zorgen we ervoor dat  de deelnemende partijen die wij voorstellen, serieuze bedrijven zijn die waar voor hun geld kunnen bieden.

Bedrijven die iets met energiebesparing doen of zulke producten verkopen kunnen zich aanmelden bij het MKB-energieloket.
Reeds door ons goedgekeurde bedrijven worden hieronder benoemd:

Adviesbureaude Freitas

Adviesbereau de FreitasAdviesbureau de Freitas is gespecialiseerd in het adviseren van energiebesparende maatregelen voor bedrijven. Werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk energiescans en energielabels voor ondernemingen. Door de opgedane ervaring geeft Adviesbureau de Freitas ook cursussen aan adviseurs  voor zowel voor de “EPA-U” en” EPA-W” als de “Meer Met Minder”.


Besam

Besam Besam zorgt voor geïntegreerde toegangsoplossingen voor winkels, winkelcentra en handelscentra. Automatische deuren zorgen voor verhoging van het comfort voor de klanten en medewerkers. Tevens wordt gezorgd voor de juiste beveiliging voor verschillende ruimtes van het gebouw en flinke energiebesparingen.


BAS Energie

SlimlichtBAS brengt mensen en bedrijven tot € 0 energiekosten, en zelfs tot energieopbrengsten. Energie is een basisingrediënt van alles wat we produceren of consumeren, maar we zijn erg afhankelijk geworden van fossiele bronnen. BAS maakt de overgang naar een duurzame energievoorziening eenvoudig en logisch. Voor iedereen. Het kost niet meer dan je gewend bent te betalen. Maar bij ons word je eigenaar van jouw energievoorziening. De benodigde stappen voeren wij voor je uit. Jij ervaart alleen nog het gemak, en de vrijheid. Start jouw weg naar €0 energiekosten op www.basenergie.nl of bel 010 - 453 59 05.


3xGroenlicht

Slimlicht

3XGroenlicht is een coöperatieve vereniging U.A. 
die opkomt voor de minima. We doen dit o.a. door het verstrekken van de MAXI, een doos met energiebesparende maatregelen die voor besparing van CO2, energie en geld zorgt. Deze MAXI kan gefinancierd worden door een ieder persoon of organisatie die begaan is met mensen en het milieu.

Wilt u meedoen door aan energiebesparing en armoedebestrijding in uw gemeente te doen neem dan kontact op met 3Xgroenlicht:  info@coop3xgroenlicht.nlDutch LED Projects

Dutch LED ProjectsDutch LED Projects is adviseur op het gebied van Retrofit LED verlichting voor de vervangingsmarkt. Dankzij onze eigen import met directe levering af fabriek kunnen wij kwalitatieve producten leveren tegen een uiterst goede prijs.
Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten,
voorzien van diverse certificeringen en 5 jaar garantie.
Kijk voor meer informatie op www.dutchledprojects.nl.
 

HeijTech Services

Heijtech Heijtech Services is gespecialiseerd op het  gebied van duurzame energieopwekking en besparing. U kunt hierbij denken aan betaalbare, innovatieve producten, die het opwekken van duurzame elektriciteit en warmte mogelijk maken, om zodoende (gedeeltelijk) in de eigen energiebehoefte te voorzien.
 

Klinkbouw

KinkbouwKlinkbouw Totaalonderhoud levert en plaatst isolerende beglazing, kozijnen, ramen en deuren. Klinkbouw is gespecialiseerd in HR++ , HR+++ isolatieglas, geïsoleerd glas-in-lood en monumentenglas, dat door haar geringe dikte ook toegepast kan worden bij monumentale gebouwen. Klinkbouw is aangesloten bij Fosag, lid van Bouwend Nederland en erkend Preventieadviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen. Meer informatie vindt u op www.klinkbouw.nl


Subsidiebureau Nederland

Kinkbouw
Subsidiebureau Nederland is gespecialiseerd in het onderzoeken en aanvragen van subsidies en fiscale regelingen. Investeringen in duurzaamheid en innovatie komen dikwijls in aanmerking voor investeringsaftrek en/of lokale subsidieregelingen. Laat uw investering daarom geheel vrijblijvend door Subsidiebureau Nederland screenen op subsidiemogelijkheden. Dat kan op basis van een offerte, met daarin een technische specificatie van het energiebesparende of milieuvriendelijke bedrijfsmiddel. Aanvullende informatie en contactgegevens kunt u vinden op www.subsidiebureau-nederland.nlEnergyAlert

EnergyAlertEnergyAlert is een online energiemonitoring service. Ze richten zich met hun service op het inzichtelijk en overzichtelijk maken van energieverbruik voor de zakelijke markt. EnergyAlert is onafhankelijk en ondersteunt meters van iedere energieleverancier. Door een combinatie van een gebruiksvriendelijke interface en de laatste techniek krijgt de gebruiker grip op het energieverbruik en kan hij het systematisch en structureel omlaag brengen. Dit leidt vaak tot aantrekkelijke besparingen.


Eve Energy

EveEnergyEve Energy faciliteert bedrijven en particulieren om hun eigen energie zoveel mogelijk zelf op te wekken. U kunt bij ons terecht voor zonne-energiesystemen van hoge kwaliteit tegen scherpe  prijzen, inclusief aanmelding voor de Energie Investeringsaftrek (EIA) en installatie.  Onze diensten bestaan daarnaast uit advisering en begeleiding bij duurzame energieprojecten.